0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuoteteksti: Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB (Blue, Grade B)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip5 5G -älypuhelimeen, joka tarjoaa huipputeknologiaa ja muotoilua kätevässä taitettavassa muodossa. Tämä malli, joka on varustettu 512 Gt:n tallennustilalla, tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi ja sovelluksillesi.

**Väri:**
Tyylikkään sininen väri tekee puhelimesta silmiinpistävän ja modernin. Se erottuu joukosta niin arjessa kuin erityistilaisuuksissakin.

**Kuntoluokka: Grade B**
Tässä Grade B -kuntoluokan laitteessa on pieniä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toiminnallinen. Sen käyttöiän voi ennakoida olevan pitkä, vaikka siihen saattaa liittyä pieniä viilauksia.

**Toiminnallisuus:**
Puhelimessa on pieniä vikoja, kuten mahdollisia mikrohalkeamia tai naarmuja, mutta se toimii edelleen moitteettomasti. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon niille, jotka etsivät laadukasta älypuhelinta kustannustehokkaasti.

**Laatu ja pakkaus:**
Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Tämä tarjoaa mahdollisuuden ostaa laite edullisesti ilman turhia pakkauksia, kuitenkin varmistamalla, että kamera, näyttö ja kaikki muut toiminnot ovat edelleen erinomaisessa kunnossa.

**Lisätiedot:**
On syytä huomioida mahdolliset pikkuvauriot, kuten chip/halkeama, jotka voivat olla havaittavissa, mutta eivät vaikuta puhelimen päivittäiseen käyttöön.

Valitse Samsung Galaxy Z Flip5 5G ja nauti taitettavan puhelimen innovatiivisesta designista sekä suuresta tallennuskapasiteetista – täydellinen valinta tyylitietoiseen käyttäjään!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *