0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Yellow) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB – Keltainen (Kuntoluokka: Grade A)**

Ota askel kohti tulevaisuutta Samsung Galaxy Z Flip5:n avulla! Tämä innovatiivinen älypuhelin yhdistää tyylikkään suunnittelun huipputekniikkaan, ja sen keltainen väri on täydellinen valinta, jos haluat erottua joukosta.

### Tuotteen tiedot:
– **Väri:** Keltainen
– **Tallennustila:** 512GB
– **Kuntoluokka:** Grade A – Tämä tarkoittaa, että laite on visuaalisesti hyvässä kunnossa ja siinä ei ole merkittäviä naarmuja tai vaurioita.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on vapautettu kaikista pilvipalvelukuittauksista, joten voit käyttää sitä heti ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – Kaikki toiminnot toimivat moitteettomasti, joten tämä puhelin on valmis päivittäiseen käyttöön.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkistettu ja testattu laadun varmistamiseksi.

### Miksi valita Samsung Galaxy Z Flip5?
Samsung Galaxy Z Flip5 yhdistää kompaktiuden ja suuret suorituskyvyt. Sen taittuvan näytön ansiosta voit nauttia suuresta ja kirkkaasta näytöstä, joka mahtuu helposti taskuusi. 512GB tallennustilaa riittää kaikille tärkeimmille sovelluksille, valokuville ja videoille, joten voit tallentaa muistosi ilman huolta tilasta.

Koe älypuhelin, joka on suunniteltu moderniin elämäntyyliin. Tilaa oma Samsung Galaxy Z Flip5 5G jo tänään ja vie mobiiliteknologiasi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Yellow
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Yellow) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *