0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade A)

**Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB – Vihreä (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Samsung Galaxy Z Flip5 5G -puhelimen maailmaan, jossa yhdistyvät innovatiivinen muotoilu, huipputeknologia ja käytännöllisyys. Tämä upea vihreä älypuhelin on kuin tuore viherkasvi modernissa digitaalisessa ympäristössä!

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Raikas vihreä, joka erottuu joukosta ja tuo väriä päivittäiseen käyttöön.
– **Tallennustila:** 512GB sisäistä muistia, johon mahtuu kaikki tärkeät tiedostot, valokuvat ja sovellukset. Ei enää huolta tilan loppumisesta!
– **Kuntoluokka:** Grade A – Puhelin on hyvässä kunnossa, pienet käytön jäljet mahdollisia, mutta se tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva laite, joka takaa sujuvan ja nopean suorituskyvyn. Ihmiset eivät voi uskoa, että tämä kaunokainen on käytetty!
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman huolia, kaikki varmenteet on poistettu, joten voit nauttia vapaudesta.
– **Pakkaus:** Toimitetaan alkuperäisessä laatikossaan, joten se on täydellinen valinta myös lahjaksi.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia huipputeknologiaa edullisesti! Samsung Galaxy Z Flip5 5G yhdistää tyylikkään muotoilun ja voimakkaat ominaisuudet, tehden siitä loistavan valinnan niin työ- kuin vapaa-aikaan. Tilaa omasi tänään ja nosta digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Original Box

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Flip5 5G 512GB F731 (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *