0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB F926B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C+)

**Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB F926B DS (Silver) – Kuntoluokka: Grade C+**

Tutustu innovatiiviseen ja monipuoliseen Samsung Galaxy Z Fold3 5G:een, joka avaa ovet uusiin mahdollisuuksiin älypuhelimen käytössä. Tämä huipputeknologian älylaite yhdistää tyylikkyyden ja toiminnallisuuden itsessään, ollen täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja edistynyttä muotoilua.

**Tuotteen tietoja:**

– **Väri:** Silver
– **Pilvilukitus:** CloudOFF
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade C+ – laitteessa on näkyvää kulumaa ja pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteettomasti.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – pieniä toiminnallisia vikoja voi esiintyä, mutta ne eivät vaikuta laitteen peruskäyttöön.
– **Pakkaus:** Unboxed – tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.
– **Lisätietoja:** Laite voi sisältää värimuutoksia, mutta tämä ei heikennä sen suorituskykyä.

Galaxy Z Fold3 5G on varustettu erinomaisilla ominaisuuksilla, kuten moniajo- ja multitasking-kyvykkyydellä, joten voit käyttää kahta sovellusta rinnakkain vaivattomasti. Sen 256GB:n tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa kuva- ja videosisällölle sekä muille tärkeille tiedostoille.

Tämä laite yhdistää ikimuistoiset kokemukset ja käytännöllisyyden, mutta ostaessasi Grade C+ -kuntoluokan laitteen, saat uskomattoman mahdollisuuden kokea huipputeknologiaa edullisemmalla hinnalla. Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Discoloration

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB F926B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade C+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *