0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB F926B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB F926B DS – Hopea (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu innovatiiviseen ja monipuoliseen Samsung Galaxy Z Fold3 5G -älypuhelimeen, jossa yhdistelevät huipputeknologia ja elegantti design. Tämä hopeanvärinen malli on varustettu 256 GB tallennustilalla, mikä takaa riittävästi tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi ja sovelluksillesi.

**Kuntoluokka: Grade B**
Tämä laite on luokiteltu kuntoluokkaan Grade B, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa. Sen ulkonäössä saattaa esiintyä hienoisia naarmuja tai kolhuja, mutta ne eivät vaikuta puhelimen käyttöön tai toiminnallisuuteen.

**Toimivuus: Pieni vika**
Puhelimessa on ilmoitettu olevan pieni vika, mutta se toimii silti useimmissa arjen tehtävissä. Otathan huomioon, että pieni vika ei yleensä estä laitteen käyttöä, mutta se voi vaikuttaa joihinkin toimintoihin.

**Akku: Vähentynyt suorituskyky**
Huomioithan, että laitteen akku saattaa olla vähentynyt kuin uutena. Suosittelemme pitämään laturin lähelläsi ja varaamaan aikaa lataamiseen, jotta voit nauttia laitteestasi täysipainoisesti.

**Lisätiedot:**
– **Väri:** Hopea
– **Pilvilukitus:** CloudOFF (ilman pilvilukitusta)
– **Pakkaus:** Unboxed (ilman alkuperäistä pakkausta)

Samsung Galaxy Z Fold3 5G yhdistää älypuhelimen ja tabletin parhaat puolet, jolloin voit nauttia entistä suuremmasta näytöstä ja monipuolisemmista käyttötavoista. Älä jää paitsi jännittävästä mahdollisuudesta saada oma Z Fold3 -puhelimesi erikoishintaan! Osta nyt ja koe taittuvan näytön hurmaava maailma!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold3 5G 256GB F926B DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *