0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold4 5G 1TB F936B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen nimi: Samsung Galaxy Z Fold4 5G 1TB F936B DS – Musta (Kuntoluokka – Grade A)**

**Tuotteen kuvaus:**

Astujesi tulevaisuuteen Samsung Galaxy Z Fold4 5G -älypuhelimen avulla, joka yhdistää huipputeknologian ja innovatiivisen muotoilun. Tämä 1TB:n tallennustilalla varustettu malli tarjoaa runsaasti tilaa valokuvillesi, videoillesi ja sovelluksillesi, joten voit nauttia suurista kokemuksista murehtimatta tallennustilan riittävyydestä.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Musta – tyylikäs ja ajaton valinta, joka sopii joka tilanteeseen.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – laitteen käyttö on vaivatonta ja sen voi liittää helposti kaikkiin palveluihin ilman häiriöitä.
– **Ulkonäkö:** Kuntoluokka Grade A – laite on erinomaistilassa ilman näkyviä käytön jälkiä; näyttää ja tuntuu lähes uutena.
– **Toimivuus:** Täysin toimiva – kaikki ominaisuudet ovat käyttökuntoisia, joten voit nauttia saumattomasta käytöstä.
– **Pakattu:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on täysin tarkastettu ja käytännössä kuin uusi.

Samsung Galaxy Z Fold4 5G yhdistää älypuhelimen ja tabletin parhaat puolet, ja sen taittuva näyttö mahdollistaa monipuolisen käytön eri tilanteissa. Olitpa sitten tykkäämässä videoista, työskentelemässä tai viestittelemässä ystävien kanssa, tämä laite hoitaa sen tyylillä.

Älä jää paitsi tästä huipputeknologian mestariteoksesta! Hanki oma Samsung Galaxy Z Fold4 5G 1TB -puhelimesi tänään ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold4 5G 1TB F936B DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *