0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 1TB F946 DS (Väri – Ice Blue) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotetieto: Samsung Galaxy Z Fold5 5G 1TB F946 DS (Ice Blue) – Kuntoluokka: Grade C**

Tutustu Samsung Galaxy Z Fold5 5G -puhelimeen, joka yhdistää tyylin ja huipputeknologian. Tämä 1TB-muistilla varustettu älypuhelin, upeassa Ice Blue -värissä, tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen, oli sitten kyse työskentelystä, viihteestä tai luovasta toiminnasta.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Ice Blue – Tämä tyylikäs ja moderni väri tekee puhelimestasi erottuvan ja tuo särmää päivittäiseen käyttöön.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman huolta pilviasiakirjoista, mikä antaa sinulle vapauden nauttia täysin ominaisuuksista.
– **Kuntoluokka:** Grade C – Tämä tarkoittaa, että puhelimessa voi olla näkyviä käytön jälkiä, mutta se on testattu ja takaa täysin toimivan teknologian.
– **Toimivuus:** Työskentelee moitteettomasti – Kaikki laitteiston toiminnot ovat kunnossa, joten voit hyödyntää Z Fold5:n tarjoamia ainutlaatuisia ominaisuuksia.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on kunnolla testattu ja tarkistettu ennen myyntiä.

Samsung Galaxy Z Fold5 5G on täydellinen valinta niille, jotka etsivät edistyksellistä älypuhelinta, joka kestää aikaa ja käyttöä. Sen monipuoliset mahdollisuudet tekevät siitä todellisen voimavaran niin työelämässä kuin vapaa-ajalla. Älä jää paitsi tilaisuudesta hankkia tämä vaikuttava laite kohtuulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Ice Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold5 5G 1TB F946 DS (Väri – Ice Blue) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *