0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

### Tuoteteksti: Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Blue) – Grade B

Tutustu innovaatioon ja muotoiluun Samsung Galaxy Z Fold5 5G:llä, joka yhdistää tyylin ja käytännöllisyyden. Tämä upea laite on saatavilla rauhoittavassa sinisessä värissä, joka tuo eleganssia päivittäiseen käyttöön.

#### Tuotetiedot:
– **Väri:** Sininen
– **Tallennus:** 512GB
– **Kuntoluokka:** Grade B
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Toimivuus:** Täysin toimiva
– **Paketti:** Unboxed

Galaxy Z Fold5 on suunniteltu niille, jotka etsivät huipputeknologian tarjoamaa joustavuutta. Se avautuu suureksi näyttötilaksi, joka mahdollistaa monimutkaisempien tehtävien suorittamisen vaivattomasti. Sen 512GB tallennustila tarjoaa riittävästi tilaa kaikille tärkeille tiedoillesi, sovelluksillesi ja multimediatiedostoillesi.

**Kuntoluokka Grade B** tarkoittaa, että laite voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva ja käyttökelpoinen. Laadun tarkastuksen jälkeen tämä puhelin on varmistettu toimivuudeltaan, joten voit luottaa sen luotettavuuteen.

Tämä laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina palvelemaan sinua.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia älypuhelin, joka yhdistää äärimmäisen tekniikan ja tyylikkään muotoilun. Hankkiudu Samsung Galaxy Z Fold5:een ja nosta älylaitteesi käyttö uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *