0
Your Cart

Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Grey, Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu innovatiiviseen ja huipputeknologiseen Samsung Galaxy Z Fold5 -älypuhelimeen, joka vie mobiilikäyttäjäkokemuksen uusiin ulottuvuuksiin. Tämä 5G-yhteensopiva älypuhelin on varustettu 512 GB:n tallennuskapasiteetilla, mikä tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi ja sovelluksillesi.

**Väri:**
Tyylikäs harmaa (Grey) väri antaa laitteelle modernin ja ammattimaisen ilmeen, joka sopii niin liiketoimintaan kuin vapaa-aikaankin.

**Kuntoluokka:**
Tämä laite on luokiteltu Grade A:ksi, mikä tarkoittaa, että se on hyvin hyvin hoidettu ja sillä on vain minimisiä käytön jälkiä. Se on visuaalisesti erinomaisessa kunnossa, joten voit nauttia upeasta designista ilman huolta.

**Toiminnallisuus:**
Samsung Galaxy Z Fold5 toimii moitteettomasti kaikilla sen ominaisuuksilla. Laite takaa sujuvan käyttäjäkokemuksen, olipa kyseessä sovellusten käyttö, verkkoselailu tai jopa viihteen nauttiminen suurella näytöllä.

**Pakkauksen tila:**
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta tämä ei vaikuta sen toimivuuteen tai laatuun. Saat silti huippuluokan laitteen, joka tuo teknologiat edelläkävijän käteesi.

Älä jää paitsi tämän huipputekniikan ihmeestä! Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat suorituskykyä, muotoilua ja innovatiivisia ominaisuuksia. Tuo tyyliisi ja tuottavuuteesi uusi ulottuvuus tämän upean älypuhelimen avulla!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Samsung Galaxy Z Fold5 5G 512GB F946 DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *