0
Your Cart

Apple iPhone 14 Pro 256GB (USA) (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotetiedot: Apple iPhone 14 Pro 256GB (USA) – Musta (Kuntoluokka: Grade B)**

**Kuvaus:**
Tutustu Apple iPhone 14 Pro 256GB -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tällä mallilla on kaikki nykyaikaisen älypuhelimen ominaisuudet, ja se sopii niin työskentelyyn kuin vapaa-aikaankin.

**Väri:** Musta
iPhone 14 Pro -mallin elegantti musta viimeistely tekee siitä täydellisen valinnan kaikille, jotka arvostavat tyylikkyyttä ja modernia designia.

**Kuntoluokka:** Grade B
Tuote on luokiteltu kuntoluokkaan B, mikä tarkoittaa, että siinä on käytön jälkiä, mutta se on edelleen täysin toimiva. Tämä on loistava vaihtoehto, jos etsit laadukasta puhelinta edullisemmalla hinnalla.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Puhelimessa ei ole käytössä Cloud Lock -lukkoa, mikä takaa käyttäjäystävällisen kokemuksen ja helpon pääsyn kaikkiin ominaisuuksiin ilman lisarajoituksia.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
iPhone 14 Pro on täysin toimiva ja se tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn erilaisissa käyttötarkoituksissa – olipa kyseessä työtehtävät, sosiaalinen media tai viihde.

**Pakkaus:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöön.

Älä missaa mahdollisuutta saada itsellesi upea Apple iPhone 14 Pro 256GB mustana! Tässä puhelimessa yhdistyvät laatumerkin huipputeknologia ja valikoima käytön jälkiä, jotka tekevät siitä erinomaisen valinnan, jos arvostat laatua kilpailukykyiseen hintaan. Lisää tämä edullinen, mutta vaikuttava puhelin ostoskoriisi ja nauti sen uskomattomista ominaisuuksista.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 14 Pro 256GB (USA) (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *