0
Your Cart

Apple iPhone 14 Pro Max 512GB (USA) (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen nimi: Apple iPhone 14 Pro Max 512GB (USA) – Silver (Kuntoluokka – Grade B)**

**Tuotekuvaus:**

Tutustu Apple iPhone 14 Pro Max -mallin huipputeknologiaan modernissa ja tyylikkäässä hopeanvärisessä paketissa. Tämä vahva älypuhelin yhdistää huipputason suorituskyvyn ja upean designin, joka koukuttaa käyttäjät heti ensikosketuksesta. Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia tämä legenda ainutlaatuisessa Grade B -kuntoluokassa!

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Hopea – Elegantti ja ajaton värivalinta, joka sopii kaikkiin tilaisuuksiin.
– **Tallennustila:** 512GB – Riittävästi tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille. Kaikki tarpeesi mahtuvat yhteen laitteeseen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta täysin vapaasti, ilman esteitä tai rajoituksia.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Puhelimessa on näkyviä käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti kaikilta osin. Erinomainen valinta laadukasta puhelinta etsivälle, joka arvostaa hyvää hinta-laatusuhdetta.
– **Toimivuus:** Toimiva – Kaikki ominaisuudet ja toiminnot ovat täysin käyttökunnossa, joten voit nauttia iPhone 14 Pro Maxin tarjoamasta käyttäjäkokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä laatikkoa, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja käyttövalmis.

**Miksi valita Apple iPhone 14 Pro Max?**

iPhone 14 Pro Max yhdistää loistavan kamerajärjestelmän, huipputehokkaan suorittimen ja pitkän akkukeston. Sen älykäs ohjelmointi takaa sujuvan käyttökokemuksen, olipa kyseessä työskentely, viihde tai sosiaalinen media.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta omistaa huipputason Apple-älypuhelin edulliseen hintaan! Hanki oma Apple iPhone 14 Pro Max 512GB -hopeana tänään ja astu älypuhelinten tulevaisuuteen.

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 14 Pro Max 512GB (USA) (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *