0
Your Cart

Apple iPhone 15 Pro 256GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Apple iPhone 15 Pro 256GB – Grey (Grade A+)**

Tutustu uuden sukupolven älypuhelimeen, Apple iPhone 15 Pro 256GB, joka on suunniteltu tarjoamaan ensiluokkaista suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua. Tämä upea harmaa malli yhdistää huipputeknologian ja elegantin ulkoasun, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin arkeen kuin juhlaan.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Harmaa
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – tuote on huolella tarkastettu ja se on erinomainen kuntoinen. Ulkoasu on lähes virheetön ja se tarjoaa premium-käyttökokemuksen ilman kompromisseja.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – voit olla varma, ettei puhelimessa ole rajoitteita tai lukituksia, joten voit käyttää sitä ilman huolia.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva – kaikki toiminnot ja ominaisuudet toimivat moitteettomasti, joten voit nauttia parhaasta teknologiasta.
– **Paketti:** Unboxed – puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen tila ja toimivuus ovat erinomaiset.

Apple iPhone 15 Pro 256GB on varustettu huipputehokkaalla A17 Bionic -prosessorilla, joka takaa sulavan käyttökokemuksen, olitpa sitten pelaamassa pelejä, muokkaamassa valokuvia tai suorittamassa muita vaativia tehtäviä. Uuden upean kamerajärjestelmän ansiosta voit tallentaa elämän tärkeät hetket uskomattoman yksityiskohtaisesti ja väreissä, jotka tulevat eloon.

Älä jää paitsi tilaisuudesta hankkia tämä huippuluokan älypuhelin, joka yhdistää tyylin, tehon ja luotettavuuden. Apple iPhone 15 Pro on valinta, joka nostaa arjen teknologiatason uudelle tasolle. Osta nyt ja koe, mitä älypuhelinteknologia parhaimmillaan tarjoaa!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPhone 15 Pro 256GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *