0
Your Cart

Xiaomi 12 5G 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

**Xiaomi 12 5G 128GB DS – Sininen (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Xiaomi 12 5G:een, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä sininen älypuhelin tarjoaa ensiluokkaista suorituskykyä ja innovatiivisia ominaisuuksia, jotka tekevät päivittäisestä käytöstä sujuvampaa ja nautinnollisempaa.

**Kohokohdat:**

– **Väri:** Kaunis sininen väri tuo piristystä arkeesi. Sen tyylikäs ulkomuoto tekee siitä erinomaisen valinnan jokaiselle, joka arvostaa esteettisyyttä.
– **Tallennustila:** 128GB tallennustilaa riittää hyvin sovellusten, valokuvien ja videoiden säilyttämiseen, joten voit nauttia rajoittamattomasta viihteestä.
– **Kuntoluokka:** Grade B -kuntoluokka tarkoittaa, että laite on käytetty, mutta se on hyvässä toimintakunnossa. Pienet käytön jäljet eivät kuitenkaan vaikuta puhelimen toimintaan.
– **Toiminnallisuus:** Puhelin on täysin toimiva ja valmis päivittäiseen käyttöön – voit luottaa Xiaomi 12 5G:n suorituskykyyn kaikissa tilanteissa.
– **Pakkaus:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta sen erinomainen kunto takaa, että saat laadukasta sisältöä ilman kompromisseja.

Älä jää jälkeen teknologiasta – valitse Xiaomi 12 5G ja nauti nopeista yhteyksistä, tehokkaasta suorituksesta sekä upeat valokuvausmahdollisuudet. Tämä puhelin on täydellinen kumppanisi, olitpa sitten työssä tai vapaa-ajalla!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi 12 5G 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *