0
Your Cart

Xiaomi 13 Pro 5G 512GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotekuvaus: Xiaomi 13 Pro 5G 512GB DS (Väri – Musta, Kuntoluokka – Grade C)**

Tutustu Xiaomi 13 Pro 5G – älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä malli, varustettuna 512GB tallennustilalla, on suunniteltu kuluttajille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista laitetta arkeensa.

**Väri:** Musta
Suhteellisen hillitty, mutta samalla tyylikäs musta väri tekee tästä puhelimesta täydellisen valinnan kaikenlaisiin tilaisuuksiin.

**Kuntoluokka:** Grade C
Tässä laitteessa on käytönjälkiä ja näkyviä naarmuja, mutta se toimii täysin. Grade C -kuntoluokka tarkoittaa, että se on hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät laadukasta puhelinta edullisemmalla hinnalla.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Voit käyttää laitetta ilman rajoituksia, sillä Cloud Lock on poistettu, minkä ansiosta puhelinta voi käyttää uusien käyttäjien toimesta ilman lisävaatimuksia.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
Xiaomi 13 Pro 5G tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja toimii täydellisesti. Kaikki toiminnot ovat kunnossa, joten voit nauttia saumattomasta käyttäjäkokemuksesta.

**Pakkauksen tila:** Ilman alkuperäistä pakkausta
Laite toimitetaan ilman alkuperäistä laatikkoa, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja varustettu kaikilla tarvittavilla toiminnoilla.

Älä jää paitsi mahdollisuudesta hankkia tämä huipputehokas älypuhelin edulliseen hintaan! Xiaomi 13 Pro 5G 512GB DS on loistava valinta kaikille, jotka arvostavat laatua ja toimintavarmuutta.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi 13 Pro 5G 512GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *