0
Your Cart

Xiaomi 13 Ultra 5G 1TB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Xiaomi 13 Ultra 5G 1TB DS (Väri – Black) – Grade B**

Tutustu huipputeknologiaan Xiaomi 13 Ultra 5G -puhelimella, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin kompaktissa paketissa. Tämä älypuhelin on varustettu vaikuttavalla 1TB tallennuskapasiteetilla, joten sinulla on runsaasti tilaa kaikille tärkeille tiedostoillesi, sovelluksillesi ja valokuvillesi.

**Kohokohdat:**
– **Väri:** Musta. Moderni ja elegantti muotoilu, joka sopii jokaisen tyyliin.
– **Kuntoluokka:** Grade B. Tämä tarkoittaa, että puhelimessa saattaa olla kevyitä käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti ja tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen.
– **Cloud Lock:** CloudOFF. Ei rajoituksia pilvipalveluissa, saat täydellisen hallinnan laitteestasi ilman ylimääräisiä esteitä.
– **Toiminnallisuus:** Kaikki toiminnot ovat täysin toimintakunnossa. Voit nauttia älypuhelimen tarjoamista ominaisuuksista huoletta.
– **Pakkaus:** Unboxed. Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tuo mukanaan erinomaisen mahdollisuuden säästää kustannuksissa.

Xiaomi 13 Ultra 5G on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä, ilman että budjetti kärsii. Älä jää paitsi tästä huipputeknologian huipputuotteesta – täydellinen kumppani arjessa ja viihteessä!

Hanki omasi nyt ja astu älypuhelinteknologian uuteen aikakauteen!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi 13 Ultra 5G 1TB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *