0
Your Cart

Xiaomi 13 Ultra 5G 512GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Xiaomi 13 Ultra 5G 512GB DS – Musta (Kuntoluokka – Grade A)**

Etsiessään huipputeknologiaa ja eleganttia muotoilua, Xiaomi 13 Ultra 5G 512GB DS on täydellinen valinta. Tämä älypuhelin yhdistää huipputehon, käyttäjäystävälliset toiminnot ja tyylikkään ulkoasun, joka tekee siitä erinomaisen kumppanin jokapäiväiseen käyttöön.

**Väri**: Musta
Xiaomi 13 Ultra 5G:ssä on upea musta väri, joka tuo esiin sen modernin ja minimalistisen muotoilun. Tyylikäs ulkonäkö tekee siitä täydellisen lisän niin arkeen kuin juhlaan.

**Kuntoluokka**: Grade A
Tuote kuuluu kuntoluokkaan Grade A, mikä tarkoittaa, että se on hyvässä kunnossa ja siinä on vain vähäisiä käytön jälkiä. Tämä takaa, että saat käyttöönsä lähes uuden tuotteen laadun ilman korkeaa hintaa.

**Toiminnallisuus**: Täysin toimiva
Xiaomi 13 Ultra 5G tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja kaikki tarvittavat toiminnot, joten voit nauttia sulavasta käyttäjäkokemuksesta. Laite toimii moitteettomasti, ja voit luottaa siihen jokaisessa tilanteessa.

**Laatu**: Ei pilalle mennyt
Laite on ’CloudOFF’, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä heti ilman lisävaiheita.

**Pakattu**: Unboxed
Xiaomi 13 Ultra 5G toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta älä anna sen hämätä! Laite on huolellisesti tarkistettu ja täysin käyttövalmis.

Valitse Xiaomi 13 Ultra 5G 512GB DS ja astu huipputeknologian maailmaan – loistava valinta niille, jotka arvostavat laatua ja tyyliä!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi 13 Ultra 5G 512GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *