0
Your Cart

Xiaomi Mi 10 5G 256GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Xiaomi Mi 10 5G 256GB – Harmaa (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Xiaomin innovatiiviseen älypuhelimeen, Xiaomi Mi 10 5G, joka tarjoaa fantastisen käyttäjäkokemuksen ja huipputeknologian huokeaan hintaan. Tämä malli, jossa on 256 Gt tallennustilaa, yhdistää vankkumattoman suorituskyvyn ja tyylikkään muotoilun.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri**: Harmaa
– **Kuntoluokka**: Grade B – Tuote on käytetty, mutta siinä on vain vähäisiä kulumia. Yleisilme on hyvä ja laitteen toiminta on varma.
– **Pilvilukitus**: CloudOFF – Laite on täysin vapautettu pilvilukituksesta, joten voit aloittaa sen käytön heti ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus**: Vain pieni vika – Puhelin toimii pääosin moitteettomasti, vaikka siinä saattaa olla pieniä vikoja, jotka eivät vaikuta sen päivittäiseen käyttöön.
– **Pakkaus**: Unboxed – Puhelin tulee ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja testattu.
– **Lisätiedot**: Muita tietoja löytyy tarvittaessa, ja asiakaspalvelumme on valmis auttamaan sinua kaikissa kysymyksissäsi.

Xiaomi Mi 10 5G tarjoaa huippunopeat 5G-yhteydet, uskomattoman 108 megapikselin kameran sekä 90 Hz:n näyttö, joka yhdistettynä tehokkaaseen Snapdragon-prosessoriin takaa sujuvan käytön kaikissa tilanteissa. Tämä laite on täydellinen valinta teknologiasta ja kestävyydestä nauttiville käyttäjille, jotka etsivät edullista mutta laadukasta älypuhelinta.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia upea Xiaomi Mi 10 5G! Nappaa oma versioni nyt ja nauti huipputeknologian mahdollisuuksista!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi 10 5G 256GB (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *