0
Your Cart

Xiaomi Mi 11 5G 128GB DS (Väri – Ice Blue) (Kuntoluokka – Grade B)

### Xiaomi Mi 11 5G 128GB DS – Ice Blue (Grade B)

Astetta parempi älypuhelin! Xiaomi Mi 11 5G yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun, ja tässä Ice Blue -värisessä mallissa on toteutettu upea yhdistelmä suorituskykyä ja esteettisyyttä.

#### Tuotteen ominaisuudet:
– **Väri:** Ice Blue – Tämä kaunis ja rauhallinen väri tuo eleganssia ja raikkautta hieman jokapäiväisiin hetkiisi.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta ilman rajoituksia ja nauttia sen kaikista ominaisuuksista heti käyttöön oton jälkeen.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Tämä tarkoittaa, että laite on käytetty, mutta se on hyvässä toimintakunnossa. Sen pinnassa voi olla hienoisia naarmuja tai käytön jälkiä, mutta se tarjoaa silti erinomaisen käyttökokemuksen.
– **Toiminnallisuus:** Toimii täydellisesti – Xiaomi Mi 11 5G toimii moitteettomasti, joten voit luottaa sen suorituskykyyn kaikissa tilanteissa.
– **Pakattu:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä vieläkin edullisemman vaihtoehdon.

#### Miksi valita Xiaomi Mi 11 5G?
Xiaomi Mi 11 5G on varustettu huipputeknisillä ominaisuuksilla, kuten upealla 6.81-tuumaisella AMOLED-näytöllä, tehokkaalla Snapdragon 888 -prosessorilla ja 108 MP:n pääkameralla, joka takaa uskomattoman kuvanlaadun. Olitpa sitten sosiaalisessa mediassa tai pelaamassa suosikkipelejäsi, Xiaomi Mi 11 5G pitää sinut yhteydessä ja viihdytettynä.

Osta siis tämä Xiaomi Mi 11 5G 128GB DS nyt ja nauti älypuhelimen kaikista eduista tyylikkäässä Ice Blue -värissä!

Kuvaus

Color Ice Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi 11 5G 128GB DS (Väri – Ice Blue) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *