0
Your Cart

Xiaomi Mi 11 5G 256GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Xiaomi Mi 11 5G 256GB DS (Väri – Grey) – Kuntoluokka: Grade B**

Tutustu Xiaomi Mi 11 5G:een, älypuhelimeen, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian! Tämä malli, varustettuna valtavalla 256GB tallennuskapasiteetilla, tarjoaa runsaasti tilaa kaikille suosikkisisällöillesi ja sovelluksillesi.

– **Väri**: Elegantti harmaa (Grey) tuo laitteellesi modernin ja tyylikkään ilmeen. Sen hento muotoilu ja laadukkaat materiaalit tekevät siitä iloisen käyttää.

– **Kunto**: Tuotteen kuntoluokka on Grade B, mikä tarkoittaa, että se voi sisältää pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva. Tämä on loistava vaihtoehto, jos arvostat hyvältä näyttävää puhelinta edullisemmalla hinnalla.

– **Cloud Lock**: Laite on täysin vapaa Cloud Lockista (CloudOFF), joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia.

– **Toiminnallisuus**: Huomioithan, että laitteessa saattaa olla pieniä vikoja. Tämä on kuitenkin normaalia käytössä ja ei vaikuta sen perustoimintoihin.

– **Pakkauksen tila**: Laitteet myydään ”unboxed”, mutta huolehdimme siitä, että se toimitetaan turvassa ja valmiina käyttöön.

– **Lisätietoja**: Tämä malli on täydellinen valinta niille, jotka kaipaavat tehokasta älypuhelinta, mutta haluavat samalla säästää.

Xiaomi Mi 11 5G on varustettu huipputeknologialla, joka mahdollistaa nopean ja sujuvan käyttökokemuksen. Hyödynnä tämän erinomaisen puhelimen tarjoamat mahdollisuudet ja tilaa omasi nyt!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi 11 5G 256GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *