0
Your Cart

Xiaomi Mi 11 Ultra 5G 256GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)

**Xiaomi Mi 11 Ultra 5G 256GB DS – Grade B (Väri – Musta)**

Tutustu Xiaomi Mi 11 Ultra 5G:een – huipputeknologian älypuhelimeen, joka tarjoaa upeita ominaisuuksia ja suorituskykyä. Tässä malli on varustettu 256 gigatavun muistilla, joka takaa riittävästi tilaa kaikille tärkeimmille tiedostoillesi ja sovelluksillesi.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta – tyylikäs ja ajaton valinta, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin.
– **Kuntoluokka:** Grade B – Puhelin on käytetty, mutta se on erinomaisessa toimintakunnossa. Pienet käytön jäljet voivat näkyä, mutta ne eivät vaikuta laitteen toimintaan.
– **Pilvilukitus:** CloudOFF – Puhelimessa ei ole aktiivista pilvilukitusta, joten voit käyttää sitä heti ilman lisäasetuksia.
– **Toiminnallisuus:** Toimiva – kaikki laitteiston toiminnot ovat täydellisessä kunnossa, joten voit luottaa puhelimen sujuvuuteen ja responsiivisuuteen.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tämä malli toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja varmistettu laadukkaaksi.

Xiaomi Mi 11 Ultra 5G yhdistää huipputeknologian, kuten huippuluokan kameran, uskomattoman näytön ja suuren suorituskyvyn. Tämä laite on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja toimivuutta edullisempaan hintaan. Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia laatua ja suorituskykyä!

Tervetuloa nauttimaan Xiaomi Mi 11 Ultra 5G:n erinomaisista ominaisuuksista!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi 11 Ultra 5G 256GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *