0
Your Cart

Xiaomi Mi 11 Ultra 5G 512GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)

**Xiaomi Mi 11 Ultra 5G 512GB DS – Musta (Kuntoluokka: Grade A)**

Tutustu Xiaomi Mi 11 Ultra 5G -malliin, joka on huipputason älypuhelin, joka tarjoaa uskomattoman suorituskyvyn ja ensiluokkaiset ominaisuudet. Tämä malli on varustettu 512 GB:lla sisäistä tallennustilaa, joten voit tallentaa kaikki suosikkikuvasi, -videot ja sovellukset ilman huolia tilasta.

**Väri:**
Tyylikäs musta väri antaa puhelimelle modernin ja elegantin ilmeen, joka sopii täydellisesti niin arkeen kuin juhlaankin.

**Kuntoluokka:**
Tässä puhelimessa on kuntoluokka Grade A, mikä tarkoittaa, että se on hyväkuntoinen ja siinä on vain vähäisiä käytön jälkiä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan, jos arvostat laatua mutta haluat myös säästää rahaa.

**Toiminnallisuus:**
Puhelin toimii moitteetta, vaikka siinä onkin pieniä vikoja. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia kaikista sen huipputeknisistä ominaisuuksista ilman suuria huolia.

**Lisätiedot:**
Puhelin on unboxed, eli se toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja valmiina käyttöön. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden saada laadukkaan laitteen kilpailukykyiseen hintaan.

Älä jää paitsi tästä huipputeknologian ihmeestä – Xiaomi Mi 11 Ultra 5G 512GB DS Mustana on täydellinen valinta kaikille, jotka arvostavat älypuhelimelta huipputason suorituskykyä ja tyylikästä muotoilua!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi 11 Ultra 5G 512GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *