0
Your Cart

Xiaomi Mi 9T 64GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Xiaomi Mi 9T 64GB DS – Sininen (Kuntoluokka – Grade BC)**

Tutustu Xiaomi Mi 9T:hen, täydelliseen älypuhelimeen, joka yhdistää tyylin ja suorituskyvyn. Tämä kaunis sininen laite on suunniteltu erityisesti sinulle, joka arvostat korkealaatuista teknologiaa ja hienostunutta muotoilua.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Sininen – Tämä upea sininen sävy tuo esiin puhelimen modernin designin ja tekee siitä todellisen katseenvangitsijan.
– **Tallennustila:** 64GB – Mukana on runsaasti tilaa valokuville, sovelluksille ja muille tärkeille tiedoille.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää laitetta ilman huolta pilvitallennuksesta, tarjoten käyttäjäystävällisen kokemuksen.
– **Ulkoasu:** Kuntoluokka BC – Vaikka laite on käytetty, se on edelleen hyvässä kunnossa, jossa on mahdollisesti pieniä käytön jälkiä. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon edulliselle ostokselle.
– **Toiminnallisuus:** Toimiva – Puhelin on täysin toiminnallinen ja takaa sujuvan käyttökokemuksen.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja valmistettu käyttövalmiiksi.

Xiaomi Mi 9T on loistava valinta niille, jotka etsivät luotettavaa älypuhelinta, jota voi käyttää arjessa tai vapaa-ajalla. Älä ohita tätä tilaisuutta hankkia upea sininen Xiaomi Mi 9T Grade BC kuntoluokassa. Kanna mukanasi tyyliä ja suorituskykyä!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Mi 9T 64GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *