0
Your Cart

Xiaomi Poco F3 5G 256GB DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Xiaomi Poco F3 5G – 256GB DS (Silver) – Kuntoluokka: Grade BC**

Tutustu Xiaomi Poco F3 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin erinomaisella tavalla. Tämä malli, joka on saatavilla kuohkeassa hopeisessa värissä, tarjoaa vaikuttavan 256 gigatavua tallennustilaa, joka riittää helposti kaikkiin tarpeisiisi olipa kyseessä valokuvat, videot tai sovellukset.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Hopea – Elegantti ja moderni ulkonäkö, joka sopii kaikille.
– **Kuntoluokka:** Grade BC – Tämä tarkoittaa loistavasti käyttökelpoista laitetta, jossa voi olla pieniä kosmeettisia käytön jälkiä. Kaiken kaikkiaan puhelin on hyvässä kunnossa ja valmiina palvelemaan.
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimintakunnossa – voit luottaa siihen, että tämä laite toimii moitteettomasti päivittäisessä käytössä.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit olla varma, että puhelin on valmis käyttöösi ilman rajoituksia.
– **Pakattu:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta on silti huolellisesti tarkastettu ja testattu varmistaaksemme sen korkean laadun.

Xiaomi Poco F3 5G on varustettu huipputeknologialla, joka tarjoaa nopeat yhteydet ja sujuvan käytön erityisesti 5G-verkkojen ansiosta. Anna itsellesi mahdollisuus nauttia huipputason suorituskyvystä ja esteettisestä muotoilusta – tämä puhelin on täydellinen kumppani niin työssä kuin vapaa-ajalla.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta! Liity sitä miljoonaan tyytyväiseen käyttäjään ja hanki oma Xiaomi Poco F3 5G tänään!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Poco F3 5G 256GB DS (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *