0
Your Cart

Xiaomi Poco F5 Pro 5G 256GB DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotetiedot: Xiaomi Poco F5 Pro 5G 256GB DS (Väri: Valkoinen) – Kuntoluokka: Grade B**

Tervetuloa tutustumaan Xiaomi Poco F5 Pro 5G:een, joka tarjoaa huipputeknologian ja erinomaisen suorituskyvyn yhdessä tyylikkään muotoilun kanssa. Tämä älypuhelin on varustettu 256 GB tallennustilalla, joten voit helposti tallentaa kaikki tärkeät tiedostosi, valokuvasi ja sovelluksesi.

**Väri:** Valkoinen
Eleganttinen ja ajaton valkoinen väri antaa puhelimelle tyylikkään ilmeen, joka sopii niin arkeen kuin juhlaan.

**Kuntoluokka:** Grade B
Puhelin on kuntoluokassa B, mikä tarkoittaa, että siinä voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja valmiina käyttöön. Tämän luokan tuotteet tarjoavat erinomaisen hinta-laatusuhteen.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Puhelin ei ole sidottu Cloud-lukitukseen, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia ja nauttia sen kaikista ominaisuuksista heti.

**Ulkonäkö:** Grade B
Vaikka laitteessa saattaa olla pieniä naarmuja tai käytön jälkiä, sen toiminnallisuus on kuitenkin erinomainen. Se on täydellinen valinta, jos arvostat taloudellista vaihtoehtoa ilman kompromisseja suorituskyvyssä.

**Toimivuus:** Pieni vika
Laitteessa voi olla pieniä vikoja, mutta se toimii silti moitteettomasti. Tämä tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka etsivät edullista älypuhelinta päivittäiseen käyttöön.

**Pakattu:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on tarkasti testattu ja valmiina käyttöösi. Saat kaikki tarvittavat toiminnot ilman ylimääräisiä kustannuksia.

**Lisätiedot:** Muu
Xiaomi Poco F5 Pro 5G on varustettu huipputeknisillä ominaisuuksilla, kuten nopealla 5G-yhteydellä, joka mahdollistaa huippunopeuden ja sujuvan käyttökokemuksen. Tämä laite on täydellinen valinta kenelle tahansa, joka etsii monipuolista ja tehokasta älypuhelinta.

Älä missaa tilaisuutta hankkia oma Xiaomi Poco F5 Pro 5G -puhelin edullisesti! Se yhdistää tyylikkyyden, tehot ja käytännöllisyyden, joten se on loistava valinta arjessa ja viihteessä.

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Other

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Poco F5 Pro 5G 256GB DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *