0
Your Cart

Xiaomi Poco M3 64GB DS (Väri – Yellow) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Xiaomi Poco M3 64GB DS (Keltainen) – Grade AB**

Tutustu Xiaomi Poco M3:een, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian kätevässä paketissa. Tämä älypuhelin on varustettu 64 GB:n tallennustilalla ja on täydellinen valinta niin päivittäiseen käyttöön kuin viihdekäyttöön.

**Väri:** Keltainen
Poco M3:n elävä keltainen väri on kuin luotu huomion herättäjäksi. Kaunis väri tuo piristystä päivääsi ja tekee laitteestasi ainutlaatuisen.

**Kunnoluokka:** Grade AB
Tuotteen kuntoluokka on Grade AB, mikä tarkoittaa, että puhelin on hyvässä kunnossa ja siinä voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon, jos arvostat laatua ja toimivuutta kilpailukykyiseen hintaan.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Xiaomi Poco M3 on vapautettu Cloud Lockista, joten voit käyttää puhelinta heti ilman ylimääräisiä rajoituksia. Tämä takaa, että voit nauttia laitteestasi ilman huolia.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
Kaikki puhelimen toiminnot ovat täysin toiminnallisia, joten voit luottaa siihen, että Xiaomi Poco M3 palvelee sinua kaikissa arjen haasteissa. Olipa kyseessä valokuvaus, sosiaalinen media tai verkkoselailu, tämä puhelin suoriutuu tehtävistään moitteettomasti.

**Paketti:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja varmistettu toimivaksi. Säästä rahaa ja ympäristöä valitsemalla vastuullinen vaihtoehto!

Xiaomi Poco M3 64GB DS (Keltainen) on täydellinen yhdistelmä tyyliä ja suorituskykyä. Älä jää paitsi tästä huipputeknologisesta älypuhelimesta, joka tarjoaa paljon enemmän kuin hinnan. Tee älykäs valinta ja hanki oma Poco M3 tänään!

Kuvaus

Color Yellow
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Poco M3 64GB DS (Väri – Yellow) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *