0
Your Cart

Xiaomi Poco X3 GT 5G 256GB DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Xiaomi Poco X3 GT 5G 256GB DS (Väri – White) – Grade AB**

Tutustu Xiaomi Poco X3 GT 5G:een, huippuluokan älypuhelimeen, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin ainutlaatuisella tavalla. Tämä malli, saatavana jännittävässä valkoisessa värissä, on täydellinen valinta niille, jotka etsivät luotettavaa ja suorituskykyistä laitetta päivittäisiin tarpeisiinsa.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Kaunis valkoinen viimeistely tuo esiin laitteen modernin ja tyylikkään muotoilun.
– **Tallennustila:** 256 GB:n sisäinen muisti tarjoaa runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille, jotta voit nauttia kaikista suosikkisisällöistäsi ilman huolta tallennustilan loppumisesta.
– **Mobiiliverkko:** 5G-yhteydellään Poco X3 GT mahdollistaa salamannopeat tiedonsiirtonopeudet, joten voit nauttia sujuvasta suoratoistosta ja peleistä missä vain.
– **Kuntoluokka:** Grade AB tarkoittaa, että laite on hyvässä kunnossa kaikilta osin, vaikka se ei ole täysin uusi. Se tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen erinomaisella suorituskyvyllä.
– **Toiminnallisuus:** Tässä laitteessa kaikki toiminnot ovat täysin toimivia, joten voit luottaa sen tuottavuuteen ja luotettavuuteen päivittäisessä käytössä.
– **Pakkauksen tila:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja testattu, joten voit olla varma sen laadusta.

Valitse Xiaomi Poco X3 GT 5G 256GB DS valkoisena, ja koe älypuhelimen maailmassa kompromissitonta suorituskykyä ja tyyliä. Tämä laite on täydellinen valinta edistykselliseen teknologiaan ja moderniin elämäntyyliin. Osta nyt ja astu tulevaisuuteen!

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Poco X3 GT 5G 256GB DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *