0
Your Cart

Xiaomi Poco X4 Pro 5G 64GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Xiaomi Poco X4 Pro 5G 64GB DS (Musta) – Grade AB**

Tutustu Xiaomi Poco X4 Pro 5G:een, joka yhdistää tehokkuuden, tyylin ja huipputeknologian! Tämä puhelin on saatavilla elegantissa mustassa värissä, ja se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat sekä esteettistä että käytännöllistä designia.

**Tuotteen ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tämä tarkoittaa, että laite on hyvässä kunnossa ja voi sisältää vain kevyitä käytön jälkiä.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Ilman pilvilukkoa, joten voit aloittaa käytön heti.
– **Toiminnallisuus:** Toimii moitteettomasti – kaikki toiminnot ovat kunnossa, joten voit nauttia kaikista älypuhelimen eduista.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite tulee ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on täydessä toimintakunnossa ja valmis käyttöön.

Xiaomi Poco X4 Pro 5G tarjoaa huipputason suorituskykyä, 5G-yhteydet ja tilavan 64GB tallennustilan. Tämä puhelin on suunniteltu tukemaan aktiivista elämäntapaa ja tarjoamaan ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen kaikkeen päivittäiseen käyttöön.

Älä jää jälkeen teknologian kehityksestä, vaan hanki itsellesi Xiaomi Poco X4 Pro 5G ja nauti nopeista yhteyksistä sekä sujuvasta käytöstä!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Poco X4 Pro 5G 64GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *