0
Your Cart

Xiaomi Pocophone F1 64GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Xiaomi Pocophone F1 64GB DS (Väri – Grey) – Grade BC**

Tutustu Xiaomi Pocophone F1:een, joka tarjoaa huipputeknologiaa edulliseen hintaan. Tämä tehokas älypuhelin on varustettu 64GB tallennustilalla, joka riittää kaikkiin tarpeisiisi, olitpa sitten yhteydessä ystäviisi, nauttimassa viihteestä tai työskentelemässä liiketoimintasi parissa.

**Väri:** Grey
Tyylikäs ja moderni harmaa väri tekee tästä puhelimesta erottuvan ja käytännöllisen valinnan eri tilaisuuksiin ja tunnelmiin.

**Kuntoluokka:** Grade BC
Tämä puhelin on luokiteltu kuntoluokkaan BC, mikä tarkoittaa, että se saattaa sisältää pieniä käytön jälkiä mutta toimii silti moitteettomasti. Kuntoluokka takaa, että saat luotettavan laitteen, jonka suorituskyky on edelleen erinomainen.

**Cloud Lock:** CloudOFF
Puhelimessa ei ole pilvilukkoa, joten voit ottaa sen heti käyttöön ilman ylimääräisiä esteitä. Nautit sujuvasta käyttäjäkokemuksesta ilman turhia rajoituksia.

**Toiminnallisuus:** Toimiva
Xiaomi Pocophone F1 toimii täydellisesti ja tarjoaa sinulle kaikki älypuhelimen tarjoamat ominaisuudet. Voit nauttia nopeasta suorituskyvystä, laadukkaasta kamerasta ja erinomaisista sovelluksista ilman ongelmia.

**Pakkauksen tila:** Unboxed
Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, joten saat erinomaisen hinnan laadukkaasta tuotteesta. Tämä on täydellinen vaihtoehto sinulle, joka arvostat toimintakykyä ja laatua ilman ylimääräisiä kuluja.

Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta päivittää älypuhelimesi Xiaomi Pocophone F1:llä! Tehokkuus, tyyli ja käytännöllisyys yhdistyvät tässä huippupuhelimessa. Tilaa oma yksilösi nyt!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Pocophone F1 64GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *