0
Your Cart

Xiaomi Pocophone F1 64GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Xiaomi Pocophone F1 64GB DS (Mustana) – Grade BC**

Tutustu Xiaomi Pocophone F1:een, jossa yhdistyvät huipputeknologia ja mahtava hinta-laatusuhde. Tämä älypuhelin tarjoaa vaikuttavan 64GB tallennustilan, joka riittää kaikkiin päivittäisiin tarpeisiisi, olipa kyseessä valokuvien ottaminen, sovellusten lataaminen tai videosisällön katselu.

**Tuotteen tiedot:**

– **Väri:** Musta
– **Kuntoluokka:** Grade BC – Tämä tarkoittaa, että puhelimessa saattaa olla näkyviä kulumia tai käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva ja käyttövalmis.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää laitettasi ilman rajoituksia ja ilman huolia pilvipalvelulukituksesta.
– **Toiminnallisuus:** Laitteen kaikki toiminnot ovat kunnossa, ja se toimii moitteettomasti.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laitteet toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta ne on tarkastettu ja testattu käyttövalmiiksi.

Xiaomi Pocophone F1 on varustettu tehokkaalla prosessorilla ja pitkällä akunkestolla, joten voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta koko päivän ajan. Koska laite on kehittäjien ja teknologian ystävien suosikki, se takaa erinomaisen suorituskyvyn pelien ja monimutkaisempien sovellusten parissa.

Älä jää paitsi tästä erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia laadukas älypuhelin edullisesti! Liity tyytyväisten käyttäjien joukkoon ja koe Xiaomi Pocophone F1:n tarjoama teho ja mukavuus omakohtaisesti.

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Pocophone F1 64GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *