0
Your Cart

Xiaomi Redmi 9 32GB DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade AB)

### Xiaomi Redmi 9 32GB DS – Vihreä (Kuntoluokka – Grade AB)

Tutustu Xiaomi Redmi 9 -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja esteettisen muotoilun. Tässä upeassa vihreässä mallissa on 32GB sisäistä tallennustilaa, joka tarjoaa riittävästi tilaa valokuvillesi, sovelluksillesi ja muulle sisällölle.

#### Ominaisuudet:

– **Väri:** Vihreä – Tämä trendikäs väri tuo raikkautta ja persoonallisuutta puhelimeesi.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Puhelimella on vain vähäisiä käytön jälkiä, ja se toimii erinomaisesti. Tämä on loistava valinta, kun arvostat laatua edullisessa hintaluokassa.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Tämä tarkoittaa, että puhelin on valmis käyttöösi ilman mahdollisia rajoituksia tai esteitä.
– **Ulkonäkö:** Grade AB – Huolellisen tarkastelun jälkeen puhelimen ulkonäössä on vain pieniä käytön jälkiä, mikä takaa tyylikkään ilmeen.
– **Toiminnallisuus:** Toimiva – Puhdas toiminnallisuus takaa, että voit nauttia sujuvasta käyttäjäkokemuksesta.
– **Pakkaus:** Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäispakkausta, mutta se on huolellisesti testattu ja tarkastettu.

Xiaomi Redmi 9 on täydellinen valinta kaikille, jotka etsivät luotettavaa ja tehokasta älypuhelinta edulliseen hintaan. Sen moderni muotoilu, voimakkaat ominaisuudet ja ystävällinen hinta tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon arkeen. Älä epäröi, vaan hanki oma Xiaomi Redmi 9 -älypuhelimesi jo tänään ja koe sen tarjoamat mahdollisuudet!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi 9 32GB DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *