0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 10S 128GB DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Xiaomi Redmi Note 10S 128GB DS (Väri – White) – Kuntoluokka: Grade BC**

Tutustu Redmi Note 10S -älypuhelimen mahtavaan yhdistelmään tyyliä ja toimivuutta! Tämä kauniissa valkoisessa värissä oleva älypuhelin on varustettu 128 gigatavun tallennustilalla, joka takaa riittävästi tilaa kaikille tärkeille sovelluksillesi ja tiedostoillesi.

**Tuotteen ominaisuudet:**
– **Väri:** Elegantti valkoinen, joka sopii jokaiseen tilanteeseen.
– **Kuntoluokka:** Grade BC -tämä tarkoittaa, että puhelimessa voi olla pieniä käytön jälkiä tai naarmuja, mutta se on täysin toimintakunnossa.
– **Cloud Lock:** CloudOFF -puhelin on vapautettu pilvilukosta, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia.
– **Toiminnallisuus:** Kaikki laitteen toiminnot ovat täydellisessä kunnossa, joten voit nauttia sujuvasta käyttökokemuksesta.
– **Pakkaustila:** Unboxed -tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on kunnolla testattu ja tarkistettu.

Xiaomi Redmi Note 10S tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja upean näytön, joten se on täydellinen valinta niin viihteeseen kuin työskentelyyn. Tämä malli on suunniteltu vastaamaan nykypäivän älypuhelin käyttäjien tarpeita, ja se tuo yhteen kaikki tärkeimmät ominaisuudet, joita voit odottaa modernilta laitteelta.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia itsellesi tyylikäs ja tehokas älypuhelin! Xiaomi Redmi Note 10S on valinta, jolla saat erinomaista vastinetta rahallesi.

Kuvaus

Color White
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 10S 128GB DS (Väri – White) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *