0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G 128GB DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotteen kuvaus: Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G 128GB DS (Väri – Green) – Kuntoluokka: Grade BC**

Tutustu Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G -älypuhelimeen, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä laite on varustettu 128GB tallennustilalla, joten voit säilyttää kaikki arvokkaat hetkesi, sovellukset ja tiedostot vaivattomasti.

**Väri:** Tämä malli on elegantissa vihreässä sävyssä, joka tuo esiin laitteen modernin ja tyylikkään ulkonäön. Vihreä väri ei ainoastaan korosta puhelimen kauneutta vaan myös tekee siitä ainutlaatuisen.

**Kuntoluokka:** Tuote on kunnoltaan Grade BC, mikä tarkoittaa, että puhelimessa saattaa olla käytön jälkiä, mutta se on täysin toimiva. Tämä tekee siitä erinomaisen ja edullisen vaihtoehdon niille, jotka haluavat laadukkaan älypuhelimen ilman korkeaa hintalappua.

**Toiminnallisuus:** Puhelin on täysin toimiva ja valmiina käyttöön. Sen kaikki ominaisuudet, kuten kamerat, näyttö ja verkkoyhteydet, toimivat moitteettomasti, jotta voit nauttia älypuhelimen käyttökokemuksesta ilman huolia.

**Paketti:** Huomioithan, että tuote tulee ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed). Tämä tarkoittaa, että saat vain puhelimen ilman lisävarusteita, mutta sen käyttökokemus on silti ensiluokkaista tasoa.

**Cloud Lock:** Laitteessa ei ole pilvilukkoa (CloudOFF), mikä tarkoittaa, että voit aloittaa sen käytön ilman ylimääräisiä esteitä.

Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G on täydellinen valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja tyylikästä älypuhelinta, joka ei murra pankkia. Valitse tämä luotettava ja toimiva laite, ja nauti älypuhelinteknologian parhaista puolista!

Kuvaus

Color Green
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G 128GB DS (Väri – Green) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *