0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5G 256GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5G 256GB DS (Black) – Grade BC**

Koe äärimmäinen älypuhelinkokemus Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5G:n avulla! Tämä huippuluokan laite yhdistää tyylikkään muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Elegantti musta väri tuo laitteeseen modernia ilmettä ja sopii täydellisesti kaikenlaisiin tyyleihin.
– **Cloud Lock:** Tällä laitteella ei ole pilvilukkoa, joten voit käyttää sitä heti ilman esteitä.
– **Kuntoluokka:** Grade BC -kunto tarkoittaa, että laitteessa voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta sen toiminta on täysin moitteetonta.
– **Toiminnallisuus:** Kaikki toiminnot ovat täysin toimintakunnossa, joten voit nauttia kaikista älypuhelimen tarjoamista ominaisuuksista ilman huolia.
– **Pakattu:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu ennen myyntiä.

Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5G:n suurikokoinen näyttö, tehokas prosessori ja 256GB tallennustilaa tekevät siitä loistavan valinnan niin pelaamiseen kuin monimutkaisempien tehtävien hoitamiseen. Kaksi SIM-korttipaikkaa mahdollistaa myös vaivattoman käytön sekä henkilökohtaisissa että työasioissa.

Älä jätä tätä mahdollisuutta väliin! Hanki oma Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5G ja vie älypuhelinkokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 12 Pro Plus 5G 256GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *