0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 4 64GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)

### Tuoteteksti: Xiaomi Redmi Note 4 64GB DS (Väri: Grey, Kuntoluokka: Grade AB)

Tutustu Xiaomi Redmi Note 4:ään, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja tehokkaan suorituskyvyn! Tämä upea hintaluokkansa älypuhelin tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen, ja se on nyt saatavilla väri- ja kuntoluokkavalinnoissa, jotka tekevät siitä täydellisen valinnan jokaiselle käyttäjälle.

#### Tuotteen tiedot:
– **Väri**: Tyylikäs harmaa
– **Tallennustila**: 64GB, joka tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille sovelluksille, valokuville ja videoille
– **Kuntoluokka**: Grade AB – Tämä tarkoittaa, että laite on hyvässä kunnossa, ja siinä voi olla vain vähäisiä käytön jälkiä, mutta se toimii moitteetta.
– **Pilvilukko**: CloudOFF – Voit käyttää puhelinta ilman rajoituksia ja ilman huolta pilvipohjaisista riippuvuuksista.
– **Toiminnallisuus**: Toimiva – Kaikki ominaisuudet ovat kunnossa, ja laite on valmis käyttöön heti pakkauksen avaamisen jälkeen.
– **Pakkaus**: Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja testattu ennen myyntiä.

Xiaomi Redmi Note 4 on varustettu pitkällä akunkestolla, laadukkaalla kameralla ja tehokkaalla prosessorilla, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin päivittäisille askareille, sosiaalisen median käyttöön ja viihteeseen. Saat käyttöösi myös monia moderneja ominaisuuksia, kuten ensiluokkaisen näytön, joka takaa selkeät ja elävät värit.

Älä jää paitsi tästä loistavasta mahdollisuudesta hankkia Xiaomi Redmi Note 4 64GB DS edulliseen hintaan! Täytä päivittäiset tarpeesi tyylillä ja tehokkuudella, ja nauti älypuhelimesta, joka ei petä. Tilaa omasi jo tänään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 4 64GB DS (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *