0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 7 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)

**Tuotetiedot: Xiaomi Redmi Note 7 128GB DS (Väri – Blue) – Kuntoluokka: Grade BC**

**Löydä täydellinen yhdistelmä tyyliä, suorituskykyä ja käytännöllisyyttä Xiaomi Redmi Note 7 -älypuhelimen avulla!**

**Väri:** Tulevaisuuden sininen – Tämä upea sininen väri ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan se erottuu joukosta ja tuo käyttöösi rutkasti säihkeästä tyyliä.

**Kapasiteetti:** 128GB – Suuret tallennusmahdollisuudet takaavat, että voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi, valokuvasi ja sovelluksesi ilman huolta tilan loppumisesta.

**Kuntoluokka:** Grade BC – Tämä luokka kertoo, että puhelimessa saattaa olla muutamia käytön jälkiä, mutta se toimii täysin moitteetta. Saat käytännöllisen ja edullisen vaihtoehdon ilman suuria kompromisseja.

**Cloud Lock:** CloudOFF – Voit käyttää puhelintasi ilman rajoitteita, sillä Cloud Lock on poistettu, joten pääset sujuvasti käsiksi kaikkiin ominaisuuksiin.

**Toimivuus:** Täysin toimintakunnossa – Huolellisesti testattu ja varmistettu, että kaikki toiminnot, kuten kamera, näyttö ja prosessori, toimivat vikaantumatta.

**Paketti:** Unboxed – Puhelin toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksensa, mutta kaikki olennaiset osat ja lisävarusteet ovat täydellisesti tallessa.

Xiaomi Redmi Note 7 on täydellinen kumppani moderniin elämäntyyliisi. Voit nauttia upeasta näytöstä, tehokkaasta suorituskyvystä ja kestävästä akusta, kaikki saatavilla kätevänä matkapuhelimena. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta tarjouksesta – hanki omasi nyt ja nauti huipputeknologian tuomista eduista!

Kuvaus

Color Blue
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade BC
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 7 128GB DS (Väri – Blue) (Kuntoluokka – Grade BC)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *