0
Your Cart

Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB DS (Väri – Black) – Grade AB**

Tutustu Xiaomi Redmi Note 8 Pro:hon, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja huipputeknologian tehokkaasti. Tässä älypuhelimessa on 64GB tallennustilaa, joka riittää erinomaisesti päivittäisiin tarpeisiin, olipa kyse sitten valokuvista, sovelluksista tai muista tiedostoista. Käyttökelpoinen ja luotettava, tämä puhelin tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Black – Tyylikäs ja elegantti musta väri, joka sopii kaikenlaisiin tilaisuuksiin.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Ei rajoituksia, voit käyttää puhelinta heti ilman pilvisiirtoja.
– **Kuntoluokka:** Grade AB – Tuote on hyvässä kunnossa, jolloin pientä kulumaa voi olla, mutta se ei vaikuta käyttökokemukseen.
– **Toiminnallisuus:** Working – Kaikki toiminnot toimivat moitteettomasti, joten voit luottaa puhelimen suorituskykyyn.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta siinä on kaikki tarvittavat toiminnot täydessä kunnossa.

Xiaomi Redmi Note 8 Pro on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua ja suorituskykyä. Nauti upeasta näytöstä, erinomaisista valokuvista ja nopeasta suorituskyvystä. Tämä malli on myös Kuntoluokassa Grade AB, joten voit olla varma sen luotettavuudesta ja kestävyydestä. Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia itsellesi tehokas älypuhelin!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Xiaomi Redmi Note 8 Pro 64GB DS (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *