0
Your Cart

Apple iPad 10.2″ (2019) 128GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad 10.2″ (2019) 128GB WiFi – Grey (Kuntoluokka – Grade A)**

Tutustu Apple iPad 10.2″ (2019) -tablettiin, joka yhdistää tyylikkään muotoilun ja tehokkaan toiminnallisuuden. Tämä malli, varustettuna 128GB tallennustilalla ja WiFi-yhteydellä, tarjoaa erinomaisen käyttökokemuksen niin opiskeluun, työntekoon kuin viihteeseenkin.

**Väri:** Elegantti harmaa, joka sopii täydellisesti mihin tahansa ympäristöön.

**Kuntoluokka:** Grade A -kunto tarkoittaa tuotteen olevan yleisilmeeltään hyvä, vaikka siinä saattaa olla pieniä käytön jälkiä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan, jos arvostat laatua kohtuulliseen hintaan.

**Cloud Lock:** CloudOFF -turlijkku eliminoi mahdolliset huolenaiheet laitteesi käytöstä.

**Toiminnallisuus:** Laite toimii lähes moitteettomasti, mutta siinä voi esiintyä pieniä vikoja, jotka eivät vaikuta sen pääasiallisiin ominaisuuksiin.

**Pakkauksen tila:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkauksen sisältöä, mutta sen käyttökelpoisuus ja toimivuus on taattu.

**Lisätietoja:** Huomioithan, että laitteella on vähentynyt akunkesto. Tämä kannattaa ottaa huomioon, jotta voit suunnitella käyttöäsi sen mukaisesti.

Valitse Apple iPad 10.2″ (2019) ja nauti sen tarjoamasta mahtavasta käyttökokemuksesta! Tämä laite on täydellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta tablettia järkevään hintaan.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 10.2″ (2019) 128GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *