0
Your Cart

Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi – Grey (Grade B)**

Tutustu Apple iPad 10.2″ -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja tyylin kätevästi pakattuna. Tämä malli, julkaistu vuonna 2021, tarjoaa erinomaisia ominaisuuksia ja suorituskykyä, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin niin työskentelyyn kuin viihteeseen.

**Väri:**
Tyylikäs harmaa väri tuo eleganssia ja modernia ilmettä laitteeseen, joka sopii niin ammattilaisille kuin opiskelijoillekin.

**Kuntoluokka:**
Kuntoluokka Grade B tarkoittaa, että laitteessa saattaa olla pieniä käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti. Pienet esteet eivät vaikuta tämän iPadin käyttöön, ja se on valmiina palvelemaan sinua päivittäisissä tehtävissäsi.

**Toiminnallisuus:**
Vaikka laite on yleisesti ottaen kunnossa, siihen liittyy pieni vika. Tämä ei estä sen käytettävyyttä, mutta on hyvä ottaa huomioon ostopäätöksessä.

**Paketti:**
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta. Kehitämme tuotteita tavalla, joka mahdollistaa niiden saatavuuden houkutteleviin hintoihin.

**Lisätietoja:**
Huomaathan, että laitteen akun suorituskyky on heikentynyt. Suosittelemme käyttämään laitetta pääasiassa WiFi-verkossa tai pitämään sitä ladattuna säännöllisesti.

Valitse Apple iPad 10.2″ (2021) – täydellinen yhdistelmä laatua ja käytännöllisyyttä. Tämä tabletti on erinomainen valinta jokaiselle, joka arvostaa luotettavaa ja tehokasta laitetta päivittäiseen käyttöön. Älä jää paitsi tästä tarjouksesta ja hyödynnä mahdollisuus hankkia laadukas tuote edullisesti!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *