0
Your Cart

Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)

**Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi + Cellular – Grey (Grade A)**

Tutustu Apple iPad 10.2″ (2021) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja tyylikkään muotoilun. Tämä malli on varustettu 64 GB:lla sisäistä tallennustilaa ja tukee sekä WiFi- että Cellular-yhteyksiä, joten voit pysyä yhteydessä missä tahansa.

**Väri:**
Tyylikäs harmaa (Grey) sävy tuo lisää hienostuneisuutta jokaiseen hetkeen.

**Kuntoluokka:**
Grade A -kuntoluokassa oleva laite on visuaalisesti lähes uudenveroinen ja siinä on vain vähäisiä käytön jälkiä, joten voit nauttia luotettavasta käytöstä ilman huolia.

**Toimivuus:**
Laite toimii erinomaisesti, ja voit luottaa sen suorituskykyyn niin työn kuin viihteen parissa. iPad 10.2″ tarjoaa sujuvan käyttökokemuksen, olitpa sitten selaamassa verkkosivuja, katsomassa elokuvia tai pelaamassa suosikkipelejäsi.

**Cloud Lock:**
Tässä laitteessa ei ole Cloud Lockia (CloudOFF), mikä takaa, että voit käyttää sitä ilman lisähaasteita.

**Pakkaus:**
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on valmistettu ja tarkistettu tiukkojen laatustandardien mukaisesti.

Älä jää paitsi tästä upeasta tilaisuudesta hankkia itsellesi Apple iPad 10.2″ (2021) harmaana, Grade A -kuntoluokassa! Tämä iPad on täydellinen valinta niin opiskeluun, työskentelyyn kuin viihteen nauttimiseen. Osta nyt ja kokemuksesi mobiililaitteista tulee entistäkin paremmaksi!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 10.2″ (2021) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade A)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *