0
Your Cart

Apple iPad 4 (Retina Display) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

### Tuoteteksti: Apple iPad 4 (Retina Display) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Black, Kuntoluokka – Grade AB)

**Tutustu Apple iPad 4:ään, joka yhdistää tehokkuuden ja käytettävyyden äärimmäisellä tasolla.** Tämä korkealaatuinen tabletti, jossa on upea Retina-näyttö, tarjoaa huipputeknologian mukaista viihdettä, oppimista ja tuottavuutta.

#### Tuotteen tiedot:
– **Väri:** Musta
– **Tallennustila:** 128GB
– **Yhteydet:** WiFi + Cellular
– **Kuntoluokka:** Grade AB
– **Cloud Lock:** CloudOFF
– **Toiminnallisuus:** Täysin toimiva
– **Pakkaus:** Ilman alkuperäistä pakkausta

#### Ominaisuudet:
– **Retina-näyttö:** Ikuista hetkesi ja nauti elokuvista ja peleistä vertaansa vailla olevalla kuvakennolla, joka tarjoaa elävän värimaailman ja teräväpiirtoisen kuvan.
– **Tehokkuus:** Laitteen tehokas suorituskyky takaa sujuvat toiminnot, olitpa sitten työskentelemässä, pelaamassa tai katsomassa lempisarjaasi.
– **Käytännöllisyys:** WiFi- ja Cellular-yhteydet mahdollistavat internetyhteyden lähes missä tahansa, joten voit pysyä yhteydessä ja nauttia sisällöstä liikkuessasi.

**Kun valitset Apple iPad 4:n, valitset laatua ja luotettavuutta.** Grade AB -kuntoluokka tarkoittaa, että tabletti on hyvässä kunnossa ja sillä on vain vähäisiä käytön jälkiä. Tämä on erinomainen valinta niille, jotka arvostavat sekä suorituskykyä että tyyliä.

Älä jää paitsi tästä tilaisuudesta hankkia tämä ikoninen laite. Lisää Apple iPad 4 (Retina Display) 128GB WiFi + Cellular osaksi päivittäistä elämääsi ja vie digitaalinen kokemuksesi uusiin ulottuvuuksiin!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 4 (Retina Display) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *