0
Your Cart

Apple iPad 4 (Retina Display) 32GB WiFi + Cellular (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)

**Apple iPad 4 (Retina Display) 32GB WiFi + Cellular – Musta – Kuntoluokka Grade AB**

Tervetuloa tutustumaan Apple iPad 4 -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja käyttäjäystävällisen muotoilun. Tämä musta iPad 4 on varustettu upealla Retina-näytöllä ja tarjoaa täydellisen käyttökokemuksen niin työssä kuin viihteessäkin.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Musta
– **Tallennus:** 32GB
– **Yhteydet:** WiFi ja Cellular – pysy yhteydessä missä tahansa!
– **Kuntoluokka:** Grade AB – tuotteessa on hienoisia käytönjälkiä, mutta se on edelleen täydellisesti toimintakunnossa.

**Käyttövalmius:**
iPad 4:n toiminnallisuudet ovat erinomaisessa kunnossa, ja se on heti käyttövalmis ilman lisätoimenpiteitä. Cloud Lock on poistettu (CloudOFF), joten voit aloittaa laitteen käytön ilman huolia.

**Paketti:**
Tuote on ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), mutta se on tarkastettu ja testattu varmistaaksemme, että se täyttää kaikki toimintakriteerit.

Ipad 4 yhdistää tehokkaan suorituskyvyn ja kätevän kannettavuuden, ja sen kaunis Retina-näyttö takaa erinomaisen kuvanlaadun. Älä jäät väliin tästä upeasta tilaisuudesta hankkia laadukas laite, joka palvelee sinua monipuolisesti!

Hanki oma Apple iPad 4 (Retina Display) 32GB WiFi + Cellular ja nauti älykkäästä viihteestä ja tehokkaasta työskentelystä – kaikki yhdessä laitteessa!

Kuvaus

Color Black
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade AB
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 4 (Retina Display) 32GB WiFi + Cellular (Väri – Black) (Kuntoluokka – Grade AB)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *