0
Your Cart

Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade A+)

**Apple iPad 9.7″ (2018) – 128GB WiFi (Gold)**

**Upeaa suorituskykyä tyylillä!**

Tutustu Apple iPad 9.7″ (2018) -tablettiin, joka yhdistää tehokkuuden ja elegantin muotoilun. Tämä kultainen kaunokainen tarjoaa 128 GB tallennustilaa, joten voit säilyttää kaikki tärkeät tiedostosi, sovelluksesi ja multimediat ilman huolia tilan loppumisesta.

**Tuotetiedot:**

– **Väri:** Gold
– **Kuntoluokka:** Grade A+ – Tämä tarkoittaa, että laite näyttää erinomaiselta ja siinä on vain vähäisiä käytön jälkiä, minkä ansiosta se on lähes uudenveroisessa kunnossa.
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite on täysin vapaa käytettäväksi ilman pilvilukkoja.
– **Toiminnallisuus:** Minor Fault – Huomioithan, että laitteessa on pieni toiminnallinen vika, joka ei kuitenkaan estä sen normaalia käyttöä.
– **Pakkaus:** Unboxed – Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta.
– **Lisätiedot:** Reduced Battery Performance – Huomioithan, että akun suorituskyky saattaa olla heikentynyt. Suositellaan tarvittaessa akun vaihtoa.

iPad 9.7″ (2018) on täydellinen valinta opiskelijalle, ammattikäyttäjälle tai viihteen ystävälle. Suuri näyttö takaa erinomaisen katselukokemuksen niin elokuvien kuin pelien parissa. WiFi-yhteys mahdollistaa saumattoman surffailun ja sovellusten käytön.

Älä missaa tilaisuutta hankkia this huipputuote uskomattomaan hintaan! Lisää Apple iPad 9.7″ (2018) kokoelmaasi ja nauti langattomasta vapaudesta!

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade A+
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad 9.7″ (2018) 128GB WiFi (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade A+)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *