0
Your Cart

Apple iPad Air (2020) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen nimi: Apple iPad Air (2020) 64GB WiFi + Cellular – Harmaa (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu Apple iPad Air (2020) -malliin, tehokkaaseen ja tyylikkääseen laitteeseen, joka yhdistää suorituskyvyn ja muotoilun vaivattomasti. Tämä malli tarjoaa 64 GB tallennustilaa, mikä riittää täydellisesti päivittäiseen käyttöön, olitpa sitten opiskelija, ammattilainen tai viihteen ystävä.

**Väri:** Harmaa
**Kuntoluokka:** Grade B (Käytön jälkiä voi esiintyä, mutta laite on täysin toimiva ja hyvässä kunnossa)
**Cloud Lock:** CloudOFF (Ei lukittuna, valmis käyttöösi)
**Ulkonäkö:** Grade B (Vähäisiä käytön jälkiä)
**Toimivuus:** Täysin toimiva, kaikki toiminnot käytettävissä
**Pakkaus:** Ei alkuperäisessä laatikossa

Apple iPad Air (2020) on varustettu tehokkaalla A14 Bionic -sirulla, joka takaa sulavan käyttökokemuksen ja loistavan suorituskyvyn. Sen 10,9 tuuman Liquid Retina -näyttö tarjoaa huipputason värintoiston ja selkeyden, jolloin voit nauttia elokuvista, peleistä ja muusta sisällöstä unohtumatonta visuaalista kokemusta.

Edistyksellinen WiFi + Cellular -yhteys mahdollistaa yhteydenpidon sekä kotona että liikkeellä ollessasi. Olipa kyseessä työtehtävien hoitaminen tai viihteen nauttiminen, Apple iPad Air on oivallinen kumppani sinulle.

Älä jää paitsi erinomaisesta mahdollisuudesta hankkia laadukas Apple-laitteisto kilpailukykyiseen hintaan! Tämä Grade B -kuntoluokka takaa, että saat loistavan laitteen hyvällä hinnalla. Varmista omasi tänään!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Air (2020) 64GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *