0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2018) 256GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Apple iPad Pro 11″ (2018) 256GB WiFi – Grey (Grade C)**

Tutustu Apple iPad Pro 11″ -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja tehokkuuden kätevässä muodossa. Tämä 256GB WiFi-malli, väriltään tyylikäs harmaa, tarjoaa loistavan mahdollisuuden nauttia monipuolisista ominaisuuksista ja suorituskyvystä, kaikilla iPadin tunnusomaisilla eduilla.

**Tuotetiedot:**
– **Väri:** Harmaa
– **Tallennustila:** 256GB
– **WiFi-yhteys:** Kyllä
– **Kuntoluokka:** Grade C – Laite on käytetty, ja siinä saattaa olla näkyviä käytön jälkiä, kuten pieniä naarmuja tai halkeamia, mutta se on edelleen täysin toimivassa kunnossa.
– **Lisätiedot:** Laite on avattu (unboxed) ja siinä on pieniä vikoja, mutta toiminnot ovat kunnolla käytettävissä. Erityisesti laitteessa voi esiintyä pieniä halkeamia tai naarmuja, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen päivittäiseen käyttöön.

**Ergonominen ja tehokas käytössä:**
iPad Pro 11″ (2018) on suunniteltu erityisesti luomaan täydellinen ympäristö sekä työskentelyyn että viihteeseen. Sen kevyt ja ohut muotoilu tekee siitä helpon kantaa mukana, ja 11 tuuman näyttö tarjoaa suuren ja selkeän katselukokemuksen. Tämä laite on täydellinen valinta niin opiskelijalle, taiteilijalle kuin liikematkailijalle.

Sijoita itsesi tämän huippuluokan laitteeseen ja hyödynnä Apple-ekosysteemin täydellinen yhteensopivuus. Älä jää paitsi tästä mahdollisuudesta nauttia alan parhaasta teknologiasta edulliseen hintaan!

Osta nyt ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Chip/Crack

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2018) 256GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *