0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2018) 64GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotteen kuvaus: Apple iPad Pro 11″ (2018) 64GB WiFi – Harmaa (Kuntoluokka – Grade B)**

Ota käyttöön kehityksen huipentuma Apple iPad Pro 11″ (2018) -mallin avulla. Tämä tehokas tabletti tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn ja monipuoliset ominaisuudet sekä viihteeseen että työskentelyyn. Nyt saatavilla harmaana väri-inspiraationa, joka on elegantti ja huomaamaton.

**Tuotteen tiedot:**
– **Väri:** Harmaa
– **Tallennus:** 64GB
– **Yhteydet:** WiFi

**Kuntoluokka:**
Tämä laite kuuluu kuntoluokkaan Grade B, mikä tarkoittaa, että siinä on käytön jälkiä, mutta se toimii edelleen erinomaisesti. Vaikka käytössä on saattanut ilmetä pieniä esteitä, iPad Pro 11″ on todellinen työjuhta monenlaisiin tehtäviin.

**Lisätietoja:**
– **Cloud Lock:** CloudOFF – Laite ei ole lukittu iCloud-tilille, joten voit helposti luoda oma tilisi ja aloittaa käytön.
– **Ilme:** Kuntoluokka Grade B – Laite saattaa sisältää pieniä naarmuja tai muita käytön jälkiä, mutta se toimii täysin kunnolla.
– **Toiminnallisuus:** Pieni vika – Huomaathan, että laitteessa saattaa olla pieniä toiminnallisia haasteita, jotka eivät kuitenkaan vaikuta sen yleiseen käyttökokemukseen.
– **Pakkaus:** Unboxed – Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkistettu ja siisti.
– **Lisätietoa:** Akun kesto on heikentynyt – Huomioithan, että laitteen akku ei välttämättä kestä yhtä kauan kuin uuden laitteen akku.

Apple iPad Pro 11″ (2018) on täydellinen valinta, jos arvostat tehokkuutta ja laadukasta suunnittelua. Tämä laite soveltuu sekä työtehtäviin että vapaa-aikaan, ja sen 11″ näyttö tarjoaa upeaa kuva- ja videosisältöä. Älä jää paitsi tästä erinomaisesta tilaisuudesta hankkia huipputeknologiaa kohtuulliseen hintaan!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Reduced Battery Performance

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2018) 64GB WiFi (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *