0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2021) 128GB WiFi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)

**Tuotetiedot: Apple iPad Pro 11″ (2021) 128GB WiFi – Silver (Grade B)**

Tutustu Apple iPad Pro 11″ (2021) -tablettiin, joka yhdistää huipputeknologian ja elegantin muotoilun. Tämä laite on varustettu 128Gt:n tallennustilalla ja se hyödyntää WiFi-yhteyttä, tarjoten sinulle nopean ja luotettavan internetyhteyden missä tahansa.

**Väri:** Silver
Säihkeässä hopeanvärisessä ulkoasussa yhdistyvät tyylikkyys ja ajattomuus. Tämä malli sopii täydellisesti niin työskentelyyn kuin vapaa-ajan käyttöön.

**Kuntoluokka:** Grade B
Tuote on hyvässä kunnossa, mutta siinä on pieniä käytön jälkiä. Grade B -luokituksen myötä voit odottaa, että laite toimii moitteettomasti, vaikka ulkonäössä saattaa olla kevyitä naarmuja tai muita merkkejä käytöstä. Tämä tekee siitä erinomaisen vaihtoehdon, jos arvostat laatua ja suorituskykyä kohtuuhintaan.

**Toiminnallisuus:** Minor Fault
Laite saattaa sisältää pieniä toiminnallisia haasteita, mutta se ei vaikuta sen pääasiallisiin ominaisuuksiin. Voit luottaa siihen, että iPad Pro tarjoaa erinomaisen käyttäjäkokemuksen, olitpa sitten tekemässä töitä, pelaamassa tai nauttimassa viihteestä.

**Laatu:** Unboxed
Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mikä tekee siitä entistä edullisemman. Tämä on täydellinen valinta, jos et välttämättä tarvitse uutta pakkausta, mutta arvostat silti laadukasta ja suorituskykyistä laitetta.

**Lisätiedot:**
– *Cloud Lock:* CloudOFF – Laite ei ole lukittu pilvipalveluun, joten voit käyttää sitä ilman rajoituksia.
– *Engraving Removed:* Kaiverrus on poistettu, jolloin voit nauttia puhtaasta ja esteettömästä designista.

Apple iPad Pro 11″ (2021) on täydellinen kumppani kaikille, jotka etsivät tehokasta ja monipuolista laitetta. Hyödynnä mahdollisuutesi ja tee työsi tai viihteen nauttiminen entistä helpommaksi tällä huipputeknologisella tabletilla!

Kuvaus

Color Silver
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Engraving Removed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2021) 128GB WiFi (Väri – Silver) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *