0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2021) 1TB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad Pro 11″ (2021) 1TB WiFi + Cellular – Grey (Grade B)**

Tutustu tehokkuuteen ja monipuolisuuteen Apple iPad Pro 11″ (2021) -tabletin muodossa. Tämä 1TB WiFi + Cellular -malli on varustettu huipputeknologialla, joka mahdollistaa luovuuden ja tuottavuuden nostamisen uudelle tasolle.

**Ominaisuudet:**
– **Väri:** Tyylikäs Grey, joka soveltuu täydellisesti niin liiketoimintaan kuin vapaa-aikaankin.
– **Tallennustila:** Huikeat 1TB tallennuskapasiteetti suojaa kaikki tärkeät tiedostosi ja sovelluksesi.
– **Verkkoyhteydet:** WiFi + Cellular -yhteys varmistaa, että pysyt yhteydessä missä tahansa oletkin.
– **Kunto:** Grade B -tuote, jossa voi olla pieniä kosmeettisia vikoja. Tämä ei vaikuta laitteen toimintaan, joten voit nauttia iPadin täysistä ominaisuuksista ilman huolen häivää.

**Muut tiedot:**
– **Cloud Lock:** CloudOFF -tila, joten voit alkaa käyttää laitetta heti ilman ylimääräisiä esteitä.
– **Ulkoasu:** Grade B -kunto tarkoittaa, että laitteessa voi olla pieniä käytön jälkiä, mutta se on täysin toimintakunnossa.
– **Toiminnallisuus:** Minor fault -ilmoitus viittaa mahdollisiin vähäisiin toimintaongelmiin. Näin ollen suosittelemme tarkistamaan laitteen ennen varsinaista käyttöä.
– **Pakkaus:** Laite toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on huolellisesti tarkastettu ja valmiina käyttöösi.
– **Lisäinfo:** Alkuperäinen kaiverrus poistettu, mikä antaa tuotteelle uuden elämän ja mahdollisuuden kustomoida se omalla tavalla.

Tämä Apple iPad Pro 11″ (2021) on täydellinen valinta niille, jotka etsivät tehokasta ja käytännöllistä laitetta ilman ylimääräistä hintalappua. Hallitse luovuutta ja päiväsi tehokkaasti tällä huippuluokan tabletilla! Varaa omasi nyt!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Minor Fault
Boxed Unboxed
Additional Info Engraving Removed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2021) 1TB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *