0
Your Cart

Apple iPad Pro 11″ (2022) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad Pro 11″ (2022) 256GB WiFi + Cellular – Grey (Kuntoluokka – Grade B)**

Vapauta luovuutesi ja siirry tehokkuuteen Apple iPad Pro 11″ (2022) -tabletilla, joka yhdistää huipputeknologian ja käyttäjäystävällisyyden eri muodoissa. Tämä malli, varustettuna 256GB tallennustilalla sekä WiFi- ja Cellular -yhteydellä, tarjoaa sinulle vapauden, jota tarvitset ollaksesi tuottava niin kotona, työpaikalla kuin matkustettaessakin.

**Ominaisuudet:**

– **Väri:** Tyylikäs harmaa (Grey) tuo eleganttia ilmettä päivittäiseen käyttöön.
– **Kuntoluokka:** Grade B tarkoittaa, että laitteessa on käytön jälkiä, mutta se toimii täydellisesti ja on täysin toimintakunnossa.
– **Toiminnallisuus:** Tämä iPad Pro on täysin toimiva, joten voit luottaa sen suoriutuvan kaikista arjen haasteista.
– **Cloud Lock:** Laite on ”CloudOFF”, eli se ei ole lukittu iCloud-tiliin, minkä ansiosta voit rekisteröidä sen omaksi.
– **Paketti:** Tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed), joten se on optimaalinen valinta sinulle, joka arvostat laadukasta käytettyä elektroniikkaa edullisemmalla hinnalla.

**Miksi valita Apple iPad Pro 11″ (2022)?**

Tämä iPad Pro on suunniteltu vaativille käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokasta ja monipuolista laitetta muistiinpanotarkoituksiin, luovaan työskentelyyn tai viihteen nauttimiseen. Voit käyttää kaikkia suosikkisovelluksiasi saumattomasti ja nauttia hämmästyttävästä näytöstä, joka tekee kaikista visuaalisista kokemuksista elävämpiä.

Älä jää paitsi tästä upeasta mahdollisuudesta hankkia tehokas ja tyylikäs iPad Pro edulliseen hintaan! Hanki oma Apple iPad Pro 11″ (2022) ja astu digitaalisen maailman äärelle.

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 11″ (2022) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *