0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotteen nimi:** Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)

**Tuotekuvaus:**

Tervetuloa tutustumaan Apple iPad Pro 12.9″ (2015) -malliin, jossa yhdistyvät huipputeknologia, suorituskyky ja elegantti muotoilu. Tämä iPad on varustettu 128 Gt:n sisäisellä muistilla, joten sinulla on runsaasti tilaa valokuville, videoille ja sovelluksille.

**Väri:** Tyylikäs harmaa (Grey) tekee tästä iPadista täydellisen kumppanin niin työ- kuin vapaa-ajan käyttöön. Sen minimalistinen ulkoasu ja ensiluokkainen rakenne erottavat sen edukseen.

**Kuntoluokka:** Grade C -kuntoluokka tarkoittaa, että iPadilla voi olla näkyviä käytön jälkiä tai naarmuja, mutta se on täysin toimiva. Tämä tekee siitä loistavan vaihtoehdon, jos etsit edullista mutta luotettavaa laitetta.

**Toiminnallisuus:** Tämä laite toimii erinomaisesti, ja se tarjoaa sujuvaa suorituskykyä päivittäisiin tehtäviin – olipa kyseessä työhön liittyvät projektit, viihde tai luova työskentely. Voit nauttia suosikkisovelluksistasi ja peleistäsi ilman ongelmia.

**Cloud Lock:** iPad on vapautettu pilvilukkojen vaikutuksesta (CloudOFF), joten voit käyttää laitetta heti ilman ylimääräisiä esteitä.

**Pakkaus:** Tämä tuote toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta (Unboxed).

Älä jää luomaan rajoja – valitse Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular, ja hyödynnä sen kaikki ominaisuudet ja suorituskyky kohtuulliseen hintaan. Tartu tilaisuuteen ja tuo tämä huipputeknologian helmi osaksi arkea!

Kuvaus

Color Grey
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade C
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2015) 128GB WiFi + Cellular (Väri – Grey) (Kuntoluokka – Grade C)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *