0
Your Cart

Apple iPad Pro 12.9″ (2017) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade B)

**Apple iPad Pro 12.9″ (2017) 256GB WiFi + Cellular – Gold (Kuntoluokka – Grade B)**

Tutustu huipputekniikkaan Apple iPad Pro 12.9″ (2017) -mallilla, joka yhdistää suuren näyttötilan ja huipputehokkuuden. Tämä iPad Pro on täydellinen valinta niin työskentelyyn kuin viihteeseen, ja sen 256GB tallennustila tarjoaa runsaasti tilaa kaikille tärkeille sovelluksille, asiakirjoille ja media-aineistoille.

**Tuotteen ominaisuudet:**

– **Väri:** Kaunis Gold-väri tarjoaa elegantin ja nykyaikaisen ilmeen, joka sopii erinomaisesti niin ammattilaisille kuin opiskelijoille.
– **Liitettävyys:** WiFi + Cellular -versio mahdollistaa saumattoman internetyhteyden, olitpa sitten kotona, töissä tai liikkeellä.
– **Kuntoluokka:** Grade B -kuntoluokka tarkoittaa, että laite on käytetty, mutta täysin toimiva. Pinnassa voi olla pieniä käytönjälkiä, jotka eivät vaikuta laitteen suorituskykyyn.
– **Cloud Lock:** Tämä iPad on CloudOFF-tilassa, mikä takaa, että voit käyttää laitetta ilman lisähuolia tai rajoituksia.
– **Toimintakunto:** Täysin toimiva laite, joka on valmis käyttöön heti paketista poistamisen jälkeen.
– **Pakkaus:** Laite on unboxed, eli se toimitetaan ilman alkuperäistä pakkausta, mutta se on testattu ja tarkistettu laadun varmistamiseksi.

Osta nyt Apple iPad Pro 12.9″ (2017) ja vie digitaalinen kokemuksesi uudelle tasolle! Tämä laite tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn, upean näytön ja kaiken tarvitsemasi ominaisuuden yhdessä kätevässä paketissa. Täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laatua edullisemmalla hinnalla.

Kuvaus

Color Gold
Cloud Lock CloudOFF
Appearance Grade B
Functionality Working
Boxed Unboxed

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Apple iPad Pro 12.9″ (2017) 256GB WiFi + Cellular (Väri – Gold) (Kuntoluokka – Grade B)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *